Onlyxlicious 💋 - profile image
Onlyxlicious 💋 - profile avatar

Onlyxlicious 💋

61

видео

426

фото

Onlyxlicious 💋 - profile avatar
Onlyxlicious 💋

Met een naam die even verleidelijk klinkt als mijn glimlach 😊, laat ik me aan jullie voorstellen op mijn Fancentro-profiel! Geboren op 12/09/1998, heb ik mijn roots in het bruisende Antwerpen, België 🇧🇪. Met mijn statige lengte van 1.74m en een geweldige B75-cup, breng ik een vleugje charme en allure in jullie leven 💃🌟.

Naast mijn looks, ben ik een gepassioneerde content creator die de kunst van het betoveren beheerst 📸✨. Mijn uploads zijn als kleine tovertrucjes waarmee ik jullie in mijn wereld meeneem.

Buiten het modellenleven houd ik van shoppen tot ik erbij neerval 🛍️ en genieten van heerlijke maaltijden 🍽️. Mijn gevoel voor mode en liefde voor lekker eten maken mijn leven kleurrijk en smakelijk!

Ik ben het levende bewijs dat schoonheid, talent en plezier hand in hand kunnen gaan. Mijn reis in de glamourwereld is net zo speels als ikzelf, en ik nodig jullie uit om samen met mij deze opwindende avonturen te beleven 🌠🌈. Klaar voor een betoverende reis met Xlicious op Fancentro? 🌟💖

Недавние обновления

FULL HD04:52
Playing with myself in Christmas outfit  - clip coverforegroundPlaying with myself in Christmas outfit  - clip cover background
12
471
Onlyxlicious 💋 - profile avatar

Onlyxlicious 💋

28 нояб. 2023

4K04:43
 - clip coverforeground - clip cover background
16
473